24.7.09

Best Bachelor Ever!


Σάββατο, 18 Ιουλίου. Η μέρα που η αδελφούλα μου ντύθηκε νύφη! Μία πολύ ωραία νύφη, έχοντας στο πλάι της έναν πολύ ωραίο γαμπρό (άντε Γιώργο πήρες κι εσύ την καραμέλα σου). Ας πάμε όμως λίγο πιο πίσω. Τετάρτη, 15 Ιουλίου. Η μέρα που έγινε το bachelor πάρτυ του γαμπρού και ήμουνα και εγώ εκεί. Συγγνώμη Γιώργο, αλλά όταν έχεις ζήσει το καλύτερο bachelor ever, κανένας όρκος σιωπής δεν είναι αρκετά ισχυρός!
Το ραντεβού δόθηκε για την 7 η ώρα στο σπίτι του γαμπρού! Εμφανίστηκα μισή ώρα περίπου αργότερα και ήδη ήταν οι περισσότεροι εκεί. Κάποιους τους γνώριζα, άλλους όχι. Ήταν εκεί ο Νικόλας, ο Ηλίας, ο Σίμος, ο Μαλτέζος και άλλοι. Όλοι καλά παιδιά. Στην αρχή ο Γιώργος μας προσέφερε καφέδες και κουλουράκια, ενώ επίσης υπήρχε τσάι, φυσικός χυμός πορτοκάλι και τήλιο! Ομολογώ ότι δεν έλειπε τίποτα. Κάτσαμε και αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε ενώ ακούγαμε επιλογές κλασσικής μουσικής από τα compilation του Γιώργου. Η κουβέντα ήταν απολαυστική. Μιλήσαμε για τις σχέσεις μας, για το περιβάλλον, για τα νεότερα επιστημονικά επιτεύγματα και -έτσι για να αλαφρύνουμε λιγάκι- για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Εκεί που άναψαν τα αίματα όμως ήταν τα πολιτικοοικονομικά θέματα. Διασταυρώσανε τα ξίφη τους οι Οικολόγοι Πράσινοι με τους άλλους Οικολόγους και έγινε το σώσε. Μέχρι που κάποιος (δεν λέω ποιος) νευρίασε τόσο που αποκάλεσε τους άλλους "άσχετους". Γρήγορα όμως επανήλθε στην τάξη και συνεχίσαμε να μιλάμε για τους γονείς μας.
Όλα ήταν ήδη τέλεια (αν και σε κάποιους τους έλειπαν οι κοπέλες τους) όταν ο Σϊμος -aka "ο κάπταιν"- έκανε το μπαμ.Είχε λέει ένα φοβερό κονέ και μπορούσε να φέρει στο πάρτυ κάτι πολύ καλό. Είχαμε τους δισταγμούς μας αλλά τελικά μας έπεισε. Μετά από ένα τηλεφώνημα και μία ώρα χτύπησε το κουδούνι. Κανείς μας δεν περίμενε αυτό που έγινε. Ο "κάπταιν" έδειξε τον γαμπρό λέγοντας "αυτός είναι" και μέσα μπήκε ένα δίμετρο παληκάρι που κουβαλούσε μαζί του ολόκληρο εξοπλισμό -κρατηθείτε- για σαλέπι!!! Γαμάτο! Είχε το καροτσάκι, τα κυπελάκια, τη στολή.. τα πάντα. Πρώτα σέρβιρε τον γαμπρό, ο οποίος κοιτούσε εκστασιασμένος, κολλημένος στον καναπέ, αμίλητος με ένα χαμόγελο από το ένα αυτί έως το άλλο! Αχχ! Η γλυκιά μυρωδιά πλυμμήρισε το δωμάτιο! Αφού ήπιε την πρώτη γουλιά ο γαμπρός το παληκάρι μας σέρβιρε όλους και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε το υπέροχο αυτό αφέψημα. Τότε ο Νικόλας σηκώθηκε και είπε:"Αφού ανάψαν τα αίματα θα φέρω κάτι από το σπίτι να ανάψουν για τα καλά". Έφυγε και μετά από πέντε λεπτά (μένει στην ίδια πολυκατοικία) έφερε ένα CD -κρατηθείτε ξανά- με μουσική jazz!!! Θεούλη μου, το πάρτυ είχε ξεφύγει! Και ακόμα δεν είχε τελειώσει...
Είχε πάει ήδη 10 η ώρα. Πίναμε, κουβεντιάζαμε, ακούγαμε μουσική, μέχρι και πονηρά ανέκδοτα ακούστηκαν (κυρίως από τον Ηλία, sorry που σε έδωσα φίλε μου), όταν ο Γιώργος έκανε την κίνηση ματ. Πήγε στο δωμάτιό του και έφερε -ξέρετε τι να κάνετε, κρατηθείτε!- μία τράπουλα!!!!!! Αν και οι περισσότεροι δεν ξέραμε από χαρτιά, με τη βοήθεια των υπολοίπων κάτσαμε και παίξαμε όλοι. Ξερή, αγωνία, μπλόφα μέχρι και κουνκάν παίξαμε! Βάλαμε και στοιχήματα. Ο Γιώργος μας μοίρασε ξερά φασόλια και στο τέλος ο νικητής θα έπινε το τελευταίο κυπελάκι σαλέπι. Περάσαμε φοβερά!! Όλα ήταν υπέροχα. Όλοι ήταν υπέροχοι. Ήταν τέλεια!!!
Όλα τα καλά όμως κάποτε τελειώνουν. Κοντά στα μεσάνυχτα αρχίσαμε να φεύγουμε. Ήδη είχαμε ξεπεράσει τις συνηθισμένες ώρες ύπνου. Οι τελευταίοι που μείναμε βοηθήσαμε τον Γιώργο να συμμαζέψει, να καθαρίσει και να πλύνει. Ήταν 1 η ώρα όταν έφυγα. Χαλάλι. Πέρασα πολύ ωραία. Γνώρισα καινούργιους αξιόλογους ανθρώπους (με κάποιους υποσχεθήκαμε να βρεθούμε και την Κυριακή στην εκκλησία), διασκέδασα, ήπια, έπαιξα, χαλάρωσα. Καιρό είχα να περάσω έτσι καλά. Για μένα ήταν το καλύτερο bachelor ever!! Διαφωνείτε;